<h2>ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ </h2><p>Εγγυόμαστε Πεντακάθαρα χαλιά και μοκέτες, με πλύσιμο κάθε είδους τάπητα με βιολογικά υλικά και ...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.delta.4ty.gr/more.php?l=el&id=4111' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ </h2><p>Για σαλόνια, πολύ ευαίσθητα χαλιά και μοκέτες που είναι δύσκολο ή απαγορευτικό να μετακινηθούν, το Ταπητοκαθαριστήριο “Δέλτα”...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.delta.4ty.gr/more.php?l=el&id=4113' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

Για σαλόνια, πολύ ευαίσθητα χαλιά και μοκέτες που είναι δύσκολο ή απαγορευτικό να μετακινηθούν, το Ταπητοκαθαριστήριο “Δέλτα” παρέχει την υπηρεσία του επιτόπου καθαρισμού χαλιών – μοκετών.

Μια υπηρεσία που προσφέρεται για απολύμανση και πλύσιμο μοκετών, σαλονιών, χαλιών χειροποίητων αλλά και μηχανής.

Επικοινωνήστε σήμερα με το Ταπητοκαθαριστήριό μας και μάθετε με κάθε λεπτομέρεια τις λύσεις που μπορούμε να φέρουμε και στο δικό σας χώρο.
Καθαρισμός Χαλιών – Μοκετών σε Επαγγελματικούς χώρους

Οι επαγγελματικοί χώροι αποτελούν μια ιδιαίτερη περίπτωση όσον αφορά των καθαρισμό χαλιών και μοκετών. Συχνά η μεταφορά των επιφανειών είναι απαγορευτική σε επιχειρήσεις και γραφεία, και έτσι η περιποίηση των χαλιών και των μοκετών πρέπει να γίνεται στο χώρο τους. Στα Ταπητοκαθαριστήρια “Δέλτα” για να καλύψουμε αυτή την ιδιαίτερη ανάγκη των πελατών μας και να περιποιηθούμε ευαίσθητα χαλιά, μοκέτες αλλά και σαλόνια, δημιουργήσαμε την “Υπηρεσία Επιτόπου Καθαρισμού σε Επαγγελματικούς Χώρους”. Πρόκειται για μια υπηρεσία που περιλαμβάνει την απολύμανση και το πλύσιμο μοκετών, χαλιών (χειροποίητων και μηχανής) και σαλονιών με ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα στο χώρο που βρίσκονται.

Επικοινωνήστε με το Ταπητοκαθαριστήριό μας και ενημερωθείτε για τις δυνατότητες που παρέχει το “Κέντρο Καθαρισμού Χαλιών” για τους επαγγελματικούς χώρους.

Είμαστε κάθε στιγμή στη διάθεσή σας!